Mike Yeadon, een voormalige vice-president van vaccinmaker Pfizer, was afgelopen week te gast in het programma The HighWire van Del Bigtree. Hij zei dat het doel van de ‘pandemie’, de leugens en de vaccins volgens hem is om te zorgen dat iedereen een elektronische identiteitskaart krijgt.

De zogenaamde ‘varianten’ waar we steeds meer over horen, zijn een leugen, benadrukte dr. Yeadon. Mogelijk moeten mensen een boostervaccin nemen tegen verschillende varianten. “Je hebt geen boostervaccins nodig,” zei de wetenschapper. “Ik ben doodsbang voor boostervaccins omdat het geen vaccins zijn.”

Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?

Wat zit er in die derde, vierde of vijfde prik? “Wat als het een gensequentie is die ontworpen is om je te doden?” vroeg hij. Yeadon legde uit dat het de ideale manier is om gedurende een periode van maanden of zelfs jaren iets toe te dienen aan miljarden mensen wat hen kan beschadigen en doden.

Hij zei verder dat je niet bang hoeft te zijn voor het virus. “Je moet doodsbang zijn voor je overheid. Wees niet bang voor het virus, het is zo goed als verdwenen. Wees doodsbang voor je overheid. Jullie moeten je vrijheden terugpakken.”

Gevaarlijke vaccins

Yeadon wees erop dat ze deze vrijheden niet vrijwillig zullen teruggeven omdat ze nooit op legitieme wijze van je zijn afgenomen. “Het is nooit nodig geweest om in lockdown te gaan. Lockdowns werken niet. Ze hebben je verkeerd voorgelicht over de ernst van het virus, je de toegang tot effectieve behandelingen ontzegd en vervolgens blootgesteld aan hele gevaarlijke vaccins.”

uit Nine for news.